≡ Menu

Pelita Solar – Solar Light / Garden light

Pelita Solar Murah

* Stok yang ni dah habis

Pelita Solar Hari Raya – Solar Light/Garden light

Pelita raya moden dunia kita sekarang makin tercemar dengan pembakaran minyak untuk elektrik gunaan harian kita. Marilah buat sesuatu eco-friendly masa hari raya nanti dengan lampu pelita solar

Stok Baru

Solar Light Murah

Stok Baru yang kebih cantik dan menarik

 

 

Solar Light Murah

1. Energy efficient

2. Low maintenance

3. Easy to install, tak perlu wiring

4. Solar panel akan convert sunlight kepada electricity ketika hari siang untuk charge bateri secara automatik.

5. Pada waktu malam lampu akan bernyala secara automatik.

6. 100% brand new high quality Pre-installed Rechargeable AA, 1.2V/600mAh Ni-Cd battery. Battery tahan selama 2 tahun. dan 8 jam boleh menyala bila fully charge.

7. Automatik sensor yang berfungsi pada waktu malam.

8. Solar Panel: 2014 New and IMPROVED solar panel for better charging performance

9. Outer Material: Stainless Steel and Plastic

10. Safe and waterproof with CE certified LED light bulb

11. SIze: 36cm x 6cm x 6cm

12. Ada 6 pilihan Warna lampu solar light, rujuk gambar dari kiri ke kanan:
Red, warm white, light blue, yellow, green & blue

Pelita Solar Murah

* Stok yang ni dah habis

13. Buat masa sekarang pembelian boleh buat 2 pilihan warna satu set.. maksudnya, 10pcs boleh 5pcs biru + 5pcs merah.

14. Warranty on arrival – maksudnya, bila barang sampai customer perlu charge dan guna. Jika tak nyala feedback. Customer return back yang rosak, kami akan  ganti yang baru.

Pelita Raya Solar (1)

Pelita Raya Solar (1)

Pelita Raya Solar (2)

———————————————————————-

Untuk Tempahan

 

1 kotak ada 3 pcs.
Warna : Biru, Merah, Kuning

Satu Kotak – RM 80 + postage SM rm9 = RM89

– Dua Kotak RM 150 + postage SM rm 12 = RM 162

– Tiga Kotak RM 190 + postage SM rm 15 + RM205

 

Sarawak/Sabah  Postage :

1kotak SR rm15/ SB rm18

2kotak SR rm17/ SB rm21

3kotak SR rm21/ SB rm25

Kami buka semula jualan, tempah segara, sebelum stok habis!!
CARA PEMBAYARAN :-

Maybank :  157090505810  (Mohd Hafiz Bin Amri)

CIMB Bank :   7021771666   (Mohd Hafiz Bin Amri)

E-mail : produk2uonline@gmail.com

 sms/whatsapp : 014-5444 383

Selepas Buat bayaran sila berikan maklumat anda kepada kami. 🙂

Boleh Rujuk Sini Pelita Raya Solar Light

———————————————————————————————–

Cara pengunaan:

AMAT MUDAH SKALI!
.
1. PASANG suis lampu led ke “ON”
2. TANAMKAN LAMPU SOLAR LED dimana-mana yang diingini, contoh: pasu2 bunga, taman rumah, celah-celah pokok bunga, INDOOR ATAU OUTDOOR pun Boleh
3. MASA MENGECAS LAMPU SOLAR ADALAH SECARA OTOMATIK dgn pancaran matahari.
.
====cas 6-8jam cuaca panas/terang, lampu dapat tahan 8-10jam
====cas 8-10jam cuaca mendung, lampu dapat tahan 4-6jam
.
Waktu siang (suis di on dan lampu diletakkan di bawah pancaran matahari @solar) +-8 jam, pada waktu malam secara automatik lampu tersebut menyala sepanjang malam ekoran solar yg terkumpul didalamnya
.
Spesifikasi: tinggi: 37cm, lebar 5.6cm
Product Dimensions: 5.5 * 5.5 * 36cm
Material: stainless steel + ABS plastic

Experteer GmbH
  |  Shah Alam, Selangor
 - 20 Oct 2017

Unser Auftraggeber ist eine international tätige Unternehmensgruppe mit knapp 600 Mitarbeitern an sieben Standorten in Europa, USA, Malaysia und China. Als global agierendes Untern...

DHR International Neumann Deutschland GmbH - München
  |  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur
 - 20 Oct 2017

CTPartners Neumann Europäisches Unternehmen in High Tech Gebäudetechnik Unser Kunde gehört zu den weltweit führenden Anbietern von Zugangssystemen für Gebäude, Parkhäuser und Veran...

RegionUP
  |  (Unspecified city),
 - 19 Oct 2017

Description. Job summary The Financial Controller will lead the business unit's financial accounting and control activities to ensure the financial transactions, policies, procedur...

RegionUP
  |  (Unspecified city),
 - 19 Oct 2017

Description. Our respected client is currently seeking a qualified accounts executive with a minimum 3 years' experience in related field for the job of Accounts Executive. The job...

RegionUP
  |  (Unspecified city),
 - 19 Oct 2017

Description. In order to achieve their vision of becoming the nation's leading technology financier, our respected client is seeking a finance professional who is adept in Sharia L...

RegionUP
  |  (Unspecified city),
 - 19 Oct 2017

Description. Objectives of the role In the Strategy service line, we focus on addressing issues and providing solutions at a strategic level for both the public and private sector....

neuvoo job search kerja-kerja

{ 3 comments… add one }
  • Marietta August 16, 2016, 1:19 am

    This website was… how do I say it? Relevant!! Finally I have found something
    that helped me. Many thanks!

  • HAFIZAN October 31, 2016, 5:46 am

    nak tanya, jadi suis lampu solar tu , hanya biar on 24 jam la ye?tak perlu off kan bila siang ye?

Leave a Comment