≡ Menu

Pelita Solar – Solar Light / Garden light

Pelita Solar Murah

* Stok yang ni dah habis

Pelita Solar Hari Raya – Solar Light/Garden light

Pelita raya moden dunia kita sekarang makin tercemar dengan pembakaran minyak untuk elektrik gunaan harian kita. Marilah buat sesuatu eco-friendly masa hari raya nanti dengan lampu pelita solar

Stok Baru

Solar Light Murah

Stok Baru yang kebih cantik dan menarik

 

 

Solar Light Murah

1. Energy efficient

2. Low maintenance

3. Easy to install, tak perlu wiring

4. Solar panel akan convert sunlight kepada electricity ketika hari siang untuk charge bateri secara automatik.

5. Pada waktu malam lampu akan bernyala secara automatik.

6. 100% brand new high quality Pre-installed Rechargeable AA, 1.2V/600mAh Ni-Cd battery. Battery tahan selama 2 tahun. dan 8 jam boleh menyala bila fully charge.

7. Automatik sensor yang berfungsi pada waktu malam.

8. Solar Panel: 2014 New and IMPROVED solar panel for better charging performance

9. Outer Material: Stainless Steel and Plastic

10. Safe and waterproof with CE certified LED light bulb

11. SIze: 36cm x 6cm x 6cm

12. Ada 6 pilihan Warna lampu solar light, rujuk gambar dari kiri ke kanan:
Red, warm white, light blue, yellow, green & blue

Pelita Solar Murah

* Stok yang ni dah habis

13. Buat masa sekarang pembelian boleh buat 2 pilihan warna satu set.. maksudnya, 10pcs boleh 5pcs biru + 5pcs merah.

14. Warranty on arrival – maksudnya, bila barang sampai customer perlu charge dan guna. Jika tak nyala feedback. Customer return back yang rosak, kami akan  ganti yang baru.

Pelita Raya Solar (1)

Pelita Raya Solar (1)

Pelita Raya Solar (2)

———————————————————————-

Untuk Tempahan

 

1 kotak ada 3 pcs.
Warna : Biru, Merah, Kuning

Satu Kotak – RM 80 + postage SM rm9 = RM89

– Dua Kotak RM 150 + postage SM rm 12 = RM 162

– Tiga Kotak RM 190 + postage SM rm 15 + RM205

 

Sarawak/Sabah  Postage :

1kotak SR rm15/ SB rm18

2kotak SR rm17/ SB rm21

3kotak SR rm21/ SB rm25

Kami buka semula jualan, tempah segara, sebelum stok habis!!
CARA PEMBAYARAN :-

Maybank :  157090505810  (Mohd Hafiz Bin Amri)

CIMB Bank :   7021771666   (Mohd Hafiz Bin Amri)

E-mail : produk2uonline@gmail.com

 sms/whatsapp : 014-5444 383

Selepas Buat bayaran sila berikan maklumat anda kepada kami. 🙂

Boleh Rujuk Sini Pelita Raya Solar Light

———————————————————————————————–

Cara pengunaan:

AMAT MUDAH SKALI!
.
1. PASANG suis lampu led ke “ON”
2. TANAMKAN LAMPU SOLAR LED dimana-mana yang diingini, contoh: pasu2 bunga, taman rumah, celah-celah pokok bunga, INDOOR ATAU OUTDOOR pun Boleh
3. MASA MENGECAS LAMPU SOLAR ADALAH SECARA OTOMATIK dgn pancaran matahari.
.
====cas 6-8jam cuaca panas/terang, lampu dapat tahan 8-10jam
====cas 8-10jam cuaca mendung, lampu dapat tahan 4-6jam
.
Waktu siang (suis di on dan lampu diletakkan di bawah pancaran matahari @solar) +-8 jam, pada waktu malam secara automatik lampu tersebut menyala sepanjang malam ekoran solar yg terkumpul didalamnya
.
Spesifikasi: tinggi: 37cm, lebar 5.6cm
Product Dimensions: 5.5 * 5.5 * 36cm
Material: stainless steel + ABS plastic

Synthomer
  |  (Unspecified city),
 - 23 Jul 2017

Synthomer's European Graduate Programme (SynGP) offers highly qualified university graduates excellent career prospects and the unique opportunity to create a group wide network of...

Binary.com
  |  (Unspecified city),
 - 23 Jul 2017

Cryptocurrency Blockchain Developer. Binary.com is seeking a driven, proactive, and experienced developer with extensive knowledge of cryptocurrency and blockchain concepts. You w...

AIA Careers
  |  (Unspecified city),
 - 24 Jul 2017

Job Description. Ability to lead and manage ISO related activities and implement ISO to the organisation. To prepare and review related documents for ISO certification and audit p...

Binary.com
  |  (Unspecified city),
 - 24 Jul 2017

Senior Back End Developer. Binary.com is seeking a driven, proactive, and highly experienced Senior Back End Developer. You will write robust, high quality, and production ready c...

Uber
  |  (Unspecified city), Johor
 - 24 Jul 2017

SIAPA KAMI. Pandu dengan Uber dan dapat bayaran mingguan dalam bentuk tambang dengan membantu komuniti kita bergerak sekitar bandar. Memandu dengan Uber adalah cara hebat untuk me...

Uber
  |  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur
 - 23 Jul 2017

SIAPA KAMI. Pandu dengan Uber dan dapat bayaran mingguan dalam bentuk tambang dengan membantu komuniti kita bergerak sekitar bandar. Memandu dengan Uber adalah cara hebat untuk me...

neuvoo job search kerja-kerja

Incoming search terms:

pelita solar murah,pelita solar,lampu pelita led untuk di jual,cara membuat lampu pelita hari raya,lampu raya,lampu raya led,lampu raya solar ganti pelita,lampu raya solar murah,lampu solar murah,lampu solar raya,membuat pelita raya,pelita bateri,pelita led,pelita panjut solar,lampu pelita solar,buat lampu pelita elektrik,lampu hari raya,cara buat i love you guna lampu raya,cara buat lampu pelita sendiri,cara buat pelita,cara buat pelita panjut,cara buat Pelita sendiri,cara buat pelita solar,cara cara membuat pelita,cara guna lampu raya solar,cara membuat lampu pelita,cara membuat pelita betry,cara membuat pelita raya,jenis lampu pelita raya,pembekal lampu led pelita
{ 3 comments… add one }
  • Marietta August 16, 2016, 1:19 am

    This website was… how do I say it? Relevant!! Finally I have found something
    that helped me. Many thanks!

  • HAFIZAN October 31, 2016, 5:46 am

    nak tanya, jadi suis lampu solar tu , hanya biar on 24 jam la ye?tak perlu off kan bila siang ye?

Leave a Comment