≡ Menu

Cara Menjana Pendapatan Dari Internet Dengan Mudah

cara buat duit dengan cepatBagaimana Anda Boleh Hasilkan RM1380 Dalam Masa 1 Minggu TANPA ADA, JUAL dan PROMOSI PRODUK, dan TANPA MODAL?

Dengar macam HYPE kan? Tapi saya nak kongsikan juga bagaimana..

ALAH BUAT DROPSHIP LAH TU? Saya kata BUKAN!

Kalau dropship kita pilih produk untuk kita jadi agen, kemudian promosikan produk tersebut.

Tapi, saya tidak memilih model bisnes tersebut, SEBAB jadi satu limit bagi saya berkaitan produk, saya TERPAKSA promosikan produk yang ada sahaja.

Tapi kalau saya kata, BEST TAK kalau orang datang pada kita, dan tanya je barang apa, kita kata ADA! ?

Apa yang saya buat?

Kita cuma jadi PERSONAL SHOPPER.

Ya, tukang belikan barang.

Ni Flow apa yang anda boleh buat :

– Anda boleh tanya rakan-rakan ada tak nak cari sebarang produk, saya nak tolong dapatkan pada harga LAGI RENDAH dari pasaran tempatan.

– Kemudian mereka berikan nama dan gambar produk.

– Tugas anda cuma survey harga pasaran, dan kemudian, cari produk tersebut dari supplier DI CHINA ( sebab kebanyakkan produk yang ada keliling kita memang datang dari sana ( kecuali makanan, kosmetik dan produk tempatan )

– Anda bandingkan harga dan cari mana yang termurah, dan anda boleh letakkan setiap barang tersebut sedikit caj.

Contoh : Produk X
Harga pasaran tempatan RM70
Harga Dari China RM30
caj Pelanggan RM10

– Jadi kemudian, beritahu dia, okay, produk ni boleh dapat, tapi kena tunggu dalam MASA SEMINGGU untuk sampai, harga CUMA RM40.

– So kebanyakkan dari mereka bersetuju, sebab harga memang jauh lagi rendah dari pasaran tempatan walaupun sebenarnya kita dah letakkan caj disitu.

– mereka setuju beli, buat bayaran, anda tolong orderkan barang tersebut, terus hantar ke rumah mereka.

Jadi, secara tak langsung, sebenarnya anda tak perlu ada sebarang produk pun, mereka yang datang bawa produk untuk dicari. Jadi, pasaran anda lagi luas berbanding jika buat dropship je.

Setiap barang anda boleh ambil untung berdasarkan harga modal berbanding harga pasaran. Adakala ada satu barang boleh ambil caj sampai RM50, sebab harga pasaran tempatan sangat tinggi, tapi harga sebenar dari pembekal di China pula sangat rendah.

So, simple je sebearnnya kan?

Ada yang nak cuba?

Cuba lah.. jika tak tahu nak ambil barang dari mana, cuba cari dengan pembekal tempatan dulu.

TAPI kalau anda nak belajar mcm mana nak beli barang murah terus dari CHINA walaupun untuk 1 unit dan buat mcm saya ceritakan di atas.

Saya sarankan lawat laman web ni Job dirumah

SFG Engineering Services
  |  Nilai, Negeri Sembilan
 - 18 Apr 2019

We have a upcoming project in Malaysia for Excavator Operators and Wheel Loaders for rock dumping. If you are available, please send a updated CV, copy of passport and all trade qu...

Shibsi Technologies Private Limited
  |  null, null
 - 15 Apr 2019

Essential Responsibilities and DutiesAnalyze, design, develop, and maintain products. assist in commercialization.Assist in identifying and organizing requirements. Apply usability...

SFG Engineering Services
  |  Nilai, Negeri Sembilan
 - 18 Apr 2019

Shovel Operators needed for contract in Malaysia. Please send a updated CV, copy of passport and all trade qualification certificates to rosemary sfgengineering.co.za. Must have a ...

Shibsi Technologies Private Limited
  |  null, null
 - 15 Apr 2019

Essential Responsibilities and DutiesAnalyze, design, develop, and maintain products. assist in commercialization.Assist in identifying and organizing requirements. Apply usability...

SFG Engineering Services
  |  Nilai, Negeri Sembilan
 - 18 Apr 2019

Barge Masters needed for project in Malaysia. Please send updted CV, copy of passport and all trade qualifiation certificates to rosemary sfgengineering.co.za. Must have experiense...

Constructions Métalliques Florentaises
  |  Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur
 - 18 Apr 2019

Entreprise Le Groupe CMF (195 personnes, 33 M. de CA), est le spécialiste reconnu de la gestion du climat. clés en main. dans les serres (horticole, maraîchère) et bâtiment ERP (ja...

neuvoo job search kerja-kerja

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.