≡ Menu

Benarkah Bumi Akan Bergelap Pada 23, 24 Dan 25 Disember ?

Pihak NASA menjangkakan akan berlaku fenomena bumi akan gelap selama 3 hari iaitu bermula pada 23, 24 dan 25 Disember 2012. Apakah ini satu bencana atau anugerah? Entah benar atau ke tidak hanyalah jangkaan manusia sahaja.

Para Saintis NASA menjangkakan perubahan alam semesta dengan kegelapan penuh pada bumi selama 3 hari bermula pada 23 Disember 2012 bukanlah akan berakhirnya usia  dunia, tapi ini adalah “Penyejajaran Alam Semesta“, di mana matahari dan bumi akan berada pada satu garis lurus untuk pertama kalinya. Bumi akan bertukar tempat dari dimensi ke 3 ke dimensi 0, lalu bertukar lagi ke dimensi ke 4.
Semasa proses pertukaran ini, seluruh alam akan menghadapi perubahan besar, dan kita akan melihat dunia yang baru (Dark of the Earth). Dunia gelap tanpa sinar, tanpa cahaya matahari.
 
Semasa kejadian ini berlaku, bersedialah, ketenangan amatlah diperlukan, saling berhubung antara satu sama lain, berdoa, dan terus berdoa. Beristirehatlah di rumah selama 3 hari tu.
Banyak perbahasan tentang apa yang akan terjadi 3 hari tersebut tapi ramai yang tidak percaya. Gini je lah!, kita tunggu dan lihat je lah nanti pada 23, 24 dan 24 Disember 2012 tu, ni hanyalah jangkaan atau ramalan manusia je, tak pasti. Tapi kalau benar-benar terjadi, sekurang-kurang kita dah tahu dan bersedia menghadapi dunia baru selama 3 hari tu nanti.
Equip Medical (M) Sdn Bhd
  |  Petaling Jaya, Selangor
 - 25 Jun 2019

Responsibilities Manage a portfolio of accounts to achieve long term success.Develop positive relationships with clients.Act as the point of contact and handle customers' individua...

Ellen Tan Agency
  |  Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur
 - 25 Jun 2019

Responsibilities We seek candidates with entrepreneurial spirit.Develop positive working relationships with existing clients and generating new sales.Explain policy specifics so cl...

Acestahl Group of Companies
  |  Shah Alam, Selangor
 - 25 Jun 2019

JOB DESCRIPTIONS & REQUIREMENTSProvide a safe and reliable transportation for our employer from one destination to another safelyEnsure the vehicles is under well maintained, clean...

Genting Malaysia Berhad
  |  null, null
 - 25 Jun 2019

Job Descriptions. Works with operations leadership team to identify and draw an overall training and development plan that addresses needs and expectations. Plans, designs and deve...

Chrisjac Recruitment Services
  |  Shah Alam, Selangor
 - 25 Jun 2019

Position Sales Order Support ExecutiveSalary. RM 2500 3000.Job location. Shah Alam. Our client is a multi nation.al company manufacturing integrated circuit lead frames for semi co...

CareerMaster Sdn Bhd
  |  null, Selangor
 - 25 Jun 2019

It is CAREERMASTER's VisionTo Be The Top Choice in Human Capital Solutions across South East Asia.Today, CareerMaster represents clients from small homegrown (local) companies to l...

neuvoo job search kerja-kerja

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.