≡ Menu

Kadar Pinjaman ASB CIMB RHB Maybank Terkini

JADUAL PINJAMAN MENGIKUT BANK

 

Pinjaman ASB RHB

Pinjaman ASB RHB

 

Kadar Faedah Pinjaman Berjangka: BLR – 1.2% p.a
Tempoh Minima Pinjaman 10 tahun
Maksimum 25 tahun
Jumlah pinjaman min RM10, 000
Maksimum RM200, 000
Margin Pendahuluan 100%
Cara Arahan Tetap Pembayaran balik
Fi penjaga RM200
Yuran  berhenti 3% daripada jumlah pinjaman yang diluluskan jika diselesaikan dalam tempoh 3 tahun pertama

 

Pinjaman ASB CIMB

Pinjaman ASB CIMB

Kelayakan:
Berumur 18 dan 60 tahun
Bumiputera

Jumlah pinjaman min: RM10, 000
Jumlah pinjaman max: Sehingga RM400, 000 bagi setiap peminjam, pada bila-bila masa termasuk baki tertunggak Pinjaman ASB yang sedia ada (jika ada), atau sehingga jumlah pelaburan maksimum yang dibenarkan oleh ASNB, yang mana lebih rendah
Margin Pendahuluan

Bagi jumlah pinjaman sehingga RM200, 000
Sehingga 100% nilai nominal unit-unit ASB
Sehingga 105%, termasuk yang GASBRTA
Bagi jumlah pinjaman melebihi RM200, 000, di mana-mana satu masa
Sehingga 95% daripada nilai nominal unit-unit ASB
Sehingga 100%, termasuk daripada GASBRTA
Tempoh pinjaman Sehingga 25 tahun atau Sehingga usia 60 tahun, yang mana lebih awal
Pinjaman di bawah 30.000
BLR – 1.35% (1 3 tahun)
BLR – 1.30% (selepas itu)
Pinjaman RM30, 000 & ke atas
BLR – 1.65% (sepanjang tempoh pinjaman)

 

Pinjaman ASB Maybank

Pinjaman ASB Maybank terkini

Kelayakan:
Berumur 18 dan 60 tahun
Bumiputera

Jumlah pinjaman min: RM10, 000
Jumlah pinjaman max: Sehingga RM400, 000 bagi setiap peminjam, pada bila-bila masa termasuk baki tertunggak Pinjaman ASB yang sedia ada (jika ada), atau sehingga jumlah pelaburan maksimum yang dibenarkan oleh ASNB, yang mana lebih rendah
Margin Pendahuluan

Bagi jumlah pinjaman sehingga RM200, 000
Sehingga 100% nilai nominal unit-unit ASB
Sehingga 105%, termasuk yang GASBRTA
Bagi jumlah pinjaman melebihi RM200, 000, di mana-mana satu masa
Sehingga 95% daripada nilai nominal unit-unit ASB
Sehingga 100%, termasuk daripada GASBRTA
Tempoh pinjaman Sehingga 25 tahun atau Sehingga usia 60 tahun, yang mana lebih awal
Pinjaman di bawah 30.000
BLR – 1.35% (1 3 tahun)
BLR – 1.30% (selepas itu)
Pinjaman RM30, 000 & ke atas
BLR – 1.65% (sepanjang tempoh pinjaman)

Synthomer
  |  (Unspecified city),
 - 23 Jul 2017

Synthomer's European Graduate Programme (SynGP) offers highly qualified university graduates excellent career prospects and the unique opportunity to create a group wide network of...

Uber
  |  (Unspecified city), Johor
 - 24 Jul 2017

SIAPA KAMI. Pandu dengan Uber dan dapat bayaran mingguan dalam bentuk tambang dengan membantu komuniti kita bergerak sekitar bandar. Memandu dengan Uber adalah cara hebat untuk me...

AIA Hong Kong
  |  (Unspecified city),
 - 24 Jul 2017

Description. Company Name. AIA BHD Position Title. Branch Executive Department. Functional Area. Johor Bahru DU Customer Centre Reports to. Branch Head Current Job Grade Level CCB0...

Binary.com
  |  (Unspecified city),
 - 23 Jul 2017

PostgreSQL Database Programmer and Administrator (DBA). Binary.com is seeking a driven, proactive, and highly experienced PostgreSQL Database Programmer. Administrator. You will p...

Binary.com
  |  (Unspecified city),
 - 23 Jul 2017

Senior Perl Developer. Binary.com is seeking a driven, proactive, and highly experienced Senior Perl Developer. You will write robust, high quality, and production ready code that...

Binary.com
  |  (Unspecified city),
 - 23 Jul 2017

Cryptocurrency Blockchain Developer. Binary.com is seeking a driven, proactive, and experienced developer with extensive knowledge of cryptocurrency and blockchain concepts. You w...

neuvoo job search kerja-kerja

Incoming search terms:

pinjaman asb maybank 2016,pinjaman asb 2016,pinjaman asb,asb loan cimb,asb maybank 2016,loan asb 2016,syarat pinjaman asb maybank,asb loan maybank 2016,syarat pinjaman asb,jadual pinjaman asb 2016,asb loan cimb 2016,asb loan rhb 2016,pinjaman asb maybank,loan asb maybank 2016,Asb loan maybank,pinjaman asb cimb,asb cimb,asb maybank,cimb asb loan,loan ASB CIMB 2016,asb loan cimb vs maybank,pinjaman asb 2015,dividen asb 2015,loan asb maybank,loan asb maybank 2015,pembayaran asb may bank,pinjaman easy rhb 2016,pinjaman asb maybank 2015,maybank asb loan 2016,dividen asb 2016,asb rhb 2016,asb loan 2016,pelaburan asb maybank,loan asb rhb,pinjaman asb rhb,asb loan rhb,pinjaman asb rhb 2016,asb maybank 2015,pinjaman asb 2017,pinjaman asb cimb 2015,jadual pinjaman asb cimb,cimb asb loan table 2016,loan asb 2015,jadual pinjaman asb maybank,cimb asb loan table 2015,loan asb rhb 2016,jadual loan asb,rhb asb loan 2015,pinjaman asb cimb 2016,jadual pembayaran asb loan cimb 2016,jadual pinjaman asb maybank 2016,asb rhb,pinjaman peribadi asb 2016,loan asb cimb,loan asb,asb cimb 2015,asb loan maybank 2015,asb loan cimb 2015,kelayakan pinjaman asb,rhb asb loan,asb loan 2015,jadual loan asb cimb 2016,jadual asb loan maybank 2016,asb cimb 2016,asb loan bsn 2016,loan asb 2017,rhb asb loan 2016,pinjaman asb bsn,asb bsn,asb loan rhb 2015,asb maybank 2017,cimb asb loan table,pinjaman asb maybank terkini,jadual asb maybank,jadual loan asb 2016,asb loan 2017,syarat loan asb,asb loan,rhb asb loan table 2016,maybank asb loan,cimb asb loan 2015,jadual pembayaran asb loan maybank 2016,pinjaman peribadi asb,jadual pinjaman asb,pinjaman peribadi rhb 2016,easy rhb loan 2016,asb loan maybank 2017,senarai pinjaman asb,interest asb tahun 2012 maybank,permohonan pinjaman asb di bank bsn,pinjaman asb rhb bank,pelaburan asb 2017,jadual pinjaman asb bsn,jadual bayaran pelaburan asb cimb 2017,ambank loan murah asb,asb loan maybank table,rate asb maybank,PLAN PELABURAN ASB DENGAN MAYBANK,asb loan rhb table 2017,asb rhb bank,asb senarai harga pinjaman,pinjaman maybank untuk swasta 2017 asnb,pinjaman easy rhb loan 2017,asbf cimb,pinjaman asb terbaik,bank simpanan nasional asb loan,bsn asb loan table,carta asb loan rhb,pinjaman asb maybank untuk tahun 2017,asb loan bsn 2017,asb financing bsn,rhb asb loan jadual,tempoh bayaran balik jualan asb terkini,syarat pinjaman easy rhb loan,apa itu asb 2017,asb bank bsn 2016,asb bsn 2016,Syarat kelayakan asb loan cimb bank,syarat kelayakan asb financing,syarat asb financing,asb cimb islamic 2017,senarai harga peminjaman loan asb,senarai bank yang boleh memohon pinjaman asb,semakan kelayakan cimb bank,rhb asb schedule loan 2017,rhb asb loan table 2017,asb finance i bsn dividen 2017,carta bayaran easy rhb,pinjaman asb maybank 2017,cimb asb loan 2017 table,jadual pembayaran bulanan linjaman asb,pakej loan asb 2017,maybank loan asb table 2017,maybank asb loan rate,jadual pembayaran bulanan loan cimb,jadual pembayaran easy rhb 2017,mane yang lebih baik loan maybank dengan bsn,jadual bayaran asb loan,kelayakan pelaburan asb cimb,jadual rhb easy 2017,kadar bayaran asb 2017,loan asb cimb 2017,kadar dividen asb maybank,kadar pinjaman asb 2017,jadual pembayaran asb loan 2017,pelaburan asb maybank 2017,pelan asb rhb,cimb islamic asb loan 2017,cimb simpanan asb,dividen cimb 2017,had umur untuk pinjaman asb,jadual asb loan 2017,jadual asb loan rhb 2016,pinjaman asb 2017 cimb,jadual bayaran asb loan 2017 cimb,jadual bayaran bulanan asb,JADUAL LOAN ASB AMBANK,jadual pelaburan asbf,percent asnb 2017,perbezaan asb loan maybank dan cimb,jadual pelaburan asnb 2017,kelayakan loan asb 2017
{ 35 comments… add one }
  • Hambalee Abu Hassan February 28, 2015, 8:33 pm

    a’kum jika anda membuat pinjaman asb dah tentu dividen kena tolak interest….
    cth dividen 10% – interest 5%= 5% jer anda untung…..saya ada satu skim simpanan keuntung 18-35% setahun…..tak payah buat loan just simpan 250 …seolah anda menyimpan…..30k …..setiap 2 tahun anda akan dapat bonus 1800…
    jumlah simpanan 2 tahun 5652 bahagi 1800 = 0.31 …..bersamaan 31/100 = 31% lagi untung dari anda buat pinjaman asb…..

    jika simpanan 24 tahun ….campur bonus dah RM 104,182

    kalau simpanan anda
    250 x 12bln x 24tahun = 72000

    jika mati@hilang upaya….tak yah simpan…semua simpanan anda dikembalikan….pampasan RM30,000 akan diberi… bonus setiap 2 tahun (RM1800) tetap jalan….kalau mati….duit ini boleh diwariskan kepada ahli keluarga…kalau tak mati cukup 24 tahun boleh kuar semua duit anda berserta bonus….anda dinasihatkan supaya tidak ambik bonus tu…supaya duit anda berganda…menarik bukan …berminat sila whatapss

    • irwan June 2, 2015, 12:28 pm

      Pm saya Tuan…

    • reen December 2, 2015, 10:39 am

      Berminat nk tau lbh lanjut plan simpanan tu… Bole share info.
      reen2463@gmail.com

    • shida March 27, 2016, 10:16 am

      whtsapp sy 0129209206

    • Piun March 31, 2016, 10:58 am

      Mecca fund ka?

    • Black April 15, 2016, 2:50 pm

      Saya berminat untuk mendapatkan detail investment ini.
      boleh bagi detail
      terima kasih

    • muhammad aidil April 24, 2016, 11:55 pm

      assalam admin. yg simpanan 250 x 12bulan x 24 tahun tuu bole bg no watsap sy nak tahu lebih lanjut. t.kasih.

    • jepp May 4, 2016, 11:06 am

      boleh email detail pelaburan ni? Tq

      • Cythia May 13, 2016, 3:33 am

        Saya berminat..boleh email penerangan dengan lebih lanjut.tq

  • Badrol May 18, 2015, 4:36 pm

    Assalamualaikum..Sy berminat nak tahu lebih lanjut pakej yang encik nyatakan INI.

  • Wanie May 31, 2015, 5:01 am

    Assalamualaikum,

    Loan asb islamic ni bagus, utk bumiputera aje, asw n as1m yg open pun da penuh, gunekan klebihan OPM( Other People Moneys) dgn roll dividen yg dpat tuk tahun brikutnya, kalo loan 100k masih untung 1k, dgn syarat bukan bayar skaligus n dividen dsimpan dlm ASB.

    Doakan lah ye kita smua bjaya dpat 400k loan ASB n mampu pnuhkan skim2 PNB yg lain, jgn ttipu ngan agen2 cpat kaya.

    Wassalam

    • zul July 13, 2015, 8:55 am

      sila tel saya, zulkifli

      019 6190966 untuk program simpanan tu

  • Sarah June 21, 2015, 3:59 am

    Lagi satu beb, ada insurance, kalau ta’dir ajal tiba, dapat kat waris melalui wasiyat, waris tak perlu sambung bayar, bawa surat mati n wasiyat ke mahkamah tinggi je, tapi mesti dalam tempoh 6 bulan. Salam.

    • sahrizan June 23, 2015, 4:43 am

      tdk perlu ke mahkamah tinggi dgn bawak surat wasiat,my angkasa akan uruskan semuanya…waris duduk diam2 kat rumah,sampai tempoh waris akan terus dapat pengagihan harta yg ditinggalkan oleh pewasiat,hub@whatsapp sy untuk maklumat lanjut 017-2060541

  • sharhan August 2, 2015, 7:50 am

    saya nak tanya kalau nak terminated asb kita kena penalti tak..??

  • Ismail December 17, 2015, 3:00 pm

    Assalamualaikum admin..tumpang iklan..adakah anda mahu gandakan RM 350 anda kepada RM 10600 dalam masa setahun?Yang pasti anda tak perlu promosi,jual barang,cari orang.Nak tahu lebih lanjut WhatsApp 0174663236

    • sommai January 14, 2016, 5:10 pm

      Pm

  • Original malaya December 24, 2015, 3:57 pm

    Gorverment syarikat yg besar hanya mampu bayar dividen paling tinggi 10 peratus.inikan ada orang tawarkan boleh bayar tinggi dari kerajaan.Zulu jgn tertipu oleh monyet

  • hassan December 29, 2015, 7:52 am

    sila e-mail saya berkenaan info lebih lanjut

  • azhan February 9, 2016, 8:08 am

    pm sy plan yg lebih detail sy berminat ok.tq

  • kiky February 19, 2016, 12:49 pm

    jika sy mahu buat loan RM10K dalam Masa 2 Tahun . boleh ke ?

  • rose anna May 24, 2016, 8:57 pm

    Hello,
    Ini adalah untuk memaklumkan kepada orang ramai bahawa Puan Rose Anna, pemberi pinjaman pinjaman peribadi mempunyai membuka peluang kewangan untuk semua orang yang memerlukan apa-apa bantuan kewangan. Kami memberi pinjaman pada kadar 2% kadar faedah kepada individu, syarikat dan syarikat-syarikat di bawah terma dan syarat yang jelas dan mudah difahami. hubungi kami hari ini

  • azrin June 2, 2016, 4:59 pm

    andai melabur 200k kalau sakit habis 100k
    bermakna pelaburan sia2 dan hangus. buat persediaan utk perlindungan kewangan anda dgn kami.
    Takaful PruBSN
    0133142381

  • Muzamir July 11, 2016, 6:59 pm

    Sekiranya anda melabur 200k tetapi anda di diagnosis menghidap penyakit kritikal yg menelan belanja beratus ribu. Jadi la seorang yg bijak untuk merancang jalan bg mghadapi risiko kesihatan pada masa hadapan.

    Great Eastern Takaful
    +6019-7876438

  • isco July 25, 2016, 6:26 pm

    sy kurang faham macam mana.tapi takpa la sy try g tanya sendiri kat bank….n satu lagi monthly payment tu fixed ke atau dia akan berubah??

  • janet September 3, 2016, 12:40 am

    Hello,
    Ini adalah untuk memaklumkan kepada orang ramai bahawa Puan Janet Robort, pemberi pinjaman pinjaman peribadi mempunyai membuka peluang kewangan untuk semua orang yang memerlukan apa-apa bantuan kewangan. Kami memberi pinjaman pada kadar 2% kadar faedah kepada individu, syarikat dan syarikat-syarikat di bawah terma dan syarat yang jelas dan mudah difahami.

  • HENRIETTA FERNANDO September 5, 2016, 8:25 am

    Perhatian !!! Perhatian !!!!
    Adakah anda memerlukan pinjaman? Adakah anda memerlukan pinjaman segera untuk membersihkan hutang anda atau anda memerlukan pinjaman modal untuk meningkatkan perniagaan anda? Adakah anda pernah ditolak oleh bank dan agensi kewangan yang lain? Cuma perlu, kerana kita berada di sini untuk semua masalah kewangan anda. Kami memberi pinjaman pada kadar faedah sebanyak 2% kepada orang ramai, syarikat dan masyarakat dengan cara yang jelas dan mudah difahami, terma dan syarat ini.
    Tiada pemeriksaan kredit diperlukan, 100% dijamin. Sila memohon sekarang melalui e-mel kami dan anda akan gembira anda lakukan kerana kami akan membuat semua masalah kewangan anda satu perkara yang telah lalu.

  • DAVID FRANCISCA September 5, 2016, 3:47 pm

    Hello,
    Ini adalah untuk memaklumkan kepada orang ramai bahawa Puan DAVID FRANCISCA, pemberi pinjaman pinjaman swasta terkemuka telah membuka peluang kewangan untuk semua yang memerlukan apa-apa bantuan kewangan. Adakah anda memerlukan pinjaman segera untuk membersihkan hutang anda atau anda memerlukan pinjaman modal untuk meningkatkan perniagaan anda? Adakah anda pernah ditolak oleh bank dan agensi kewangan yang lain? Cuma perlu, kerana kita berada di sini untuk semua masalah kewangan anda. Kami memberi pinjaman pada kadar faedah sebanyak 2% kepada orang ramai, syarikat dan masyarakat dengan cara yang jelas dan mudah difahami, terma dan syarat ini. Tiada pemeriksaan kredit diperlukan, 100% dijamin.

  • rose anna September 23, 2016, 1:07 am

    Hello,
    Ini adalah untuk memaklumkan kepada orang ramai bahawa Puan Rose Anna, pemberi pinjaman pinjaman peribadi mempunyai membuka peluang kewangan untuk semua orang yang memerlukan apa-apa bantuan kewangan. Kami memberi pinjaman pada kadar 2% kadar faedah kepada individu, syarikat dan syarikat-syarikat di bawah terma dan syarat yang jelas dan mudah difahami. hubungi kami hari ini melalui e-mel di: (roseannamoore70@ gmail. com)

    • ROSNAH BINTI SALIM October 6, 2016, 7:01 am

      Bagaimana cara dan kelayakan untuk membuat pinjaman di syarikat Puan. Terima kasih

  • cindy moore September 26, 2016, 9:37 am

    Adakah anda perkara yang telah mendapat pinjaman segera? Anda serius yang memerlukan pinjaman segera untuk memulakan perniagaan anda sendiri? Adakah anda dalam hutang? Ini adalah peluang anda untuk mencapai keinginan anda, kami memberi pinjaman peribadi, pinjaman perniagaan dan pinjaman korporat dan semua jenis pinjaman dengan faedah 2% untuk maklumat lanjut hubungi kami melalui e-mel (CindyMoore8182@gmail.com)

    • ROSNAH BINTI SALIM October 6, 2016, 7:03 am

      Bagaimana cara dan kelayakan membuat pinjaman perniagaan

  • singapore November 8, 2016, 12:58 am

    It’s amazing to pay a visit this web site and reading the views of all
    friends regarding this piece of writing, while I am also eager of getting experience.

  • suhaila February 9, 2017, 10:07 am

    Assalamualaikum..saya ingin memohon pinjaman ,sesiapa yg sudi tolong saya? menambah modal perniagaan dn ingin mencari yg jujur yg bole tolong..

    • Syahrul March 30, 2017, 1:20 pm

      Waalaikumussalam sis suhaila, boleh whatsapp saya 0125835496 utk sy beri penerangan mengenai bisnes topup dan bayaran bil hanya melalui telefon anda dapat jana pendapatan pasif dari komisyen.

Leave a Comment