≡ Menu

Benarkah Bumi Akan Bergelap Pada 23, 24 Dan 25 Disember ?

Pihak NASA menjangkakan akan berlaku fenomena bumi akan gelap selama 3 hari iaitu bermula pada 23, 24 dan 25 Disember 2012. Apakah ini satu bencana atau anugerah? Entah benar atau ke tidak hanyalah jangkaan manusia sahaja.

Para Saintis NASA menjangkakan perubahan alam semesta dengan kegelapan penuh pada bumi selama 3 hari bermula pada 23 Disember 2012 bukanlah akan berakhirnya usia  dunia, tapi ini adalah “Penyejajaran Alam Semesta“, di mana matahari dan bumi akan berada pada satu garis lurus untuk pertama kalinya. Bumi akan bertukar tempat dari dimensi ke 3 ke dimensi 0, lalu bertukar lagi ke dimensi ke 4.
Semasa proses pertukaran ini, seluruh alam akan menghadapi perubahan besar, dan kita akan melihat dunia yang baru (Dark of the Earth). Dunia gelap tanpa sinar, tanpa cahaya matahari.
 
Semasa kejadian ini berlaku, bersedialah, ketenangan amatlah diperlukan, saling berhubung antara satu sama lain, berdoa, dan terus berdoa. Beristirehatlah di rumah selama 3 hari tu.
Banyak perbahasan tentang apa yang akan terjadi 3 hari tersebut tapi ramai yang tidak percaya. Gini je lah!, kita tunggu dan lihat je lah nanti pada 23, 24 dan 24 Disember 2012 tu, ni hanyalah jangkaan atau ramalan manusia je, tak pasti. Tapi kalau benar-benar terjadi, sekurang-kurang kita dah tahu dan bersedia menghadapi dunia baru selama 3 hari tu nanti.
Experteer GmbH
  |  Shah Alam, Selangor
 - 20 Oct 2017

Unser Auftraggeber ist eine international tätige Unternehmensgruppe mit knapp 600 Mitarbeitern an sieben Standorten in Europa, USA, Malaysia und China. Als global agierendes Untern...

DHR International Neumann Deutschland GmbH - München
  |  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur
 - 20 Oct 2017

CTPartners Neumann Europäisches Unternehmen in High Tech Gebäudetechnik Unser Kunde gehört zu den weltweit führenden Anbietern von Zugangssystemen für Gebäude, Parkhäuser und Veran...

RegionUP
  |  (Unspecified city),
 - 19 Oct 2017

Description. In order to achieve their vision of becoming the nation's leading technology financier, our respected client is seeking a finance professional who is adept in Sharia L...

RegionUP
  |  (Unspecified city),
 - 19 Oct 2017

Description. Objectives of the role In the Strategy service line, we focus on addressing issues and providing solutions at a strategic level for both the public and private sector....

RegionUP
  |  (Unspecified city),
 - 19 Oct 2017

Description. Working hour. 5 days (Mon Fri, 8 30am to 5.30pm)13th month salary (AWS) Transportation allowance Medical and insurance coverage Performance bonus Main Responsibilities...

RegionUP
  |  (Unspecified city),
 - 19 Oct 2017

Description. Key job responsibilities include. Install and support LANs, WANs, network segments, Internet, and intranet systems. Install and maintain network hardware and software....

neuvoo job search kerja-kerja

Incoming search terms:

penjajaran alam semesta
{ 0 comments… add one }

Leave a Comment