≡ Menu

Amalan Khusus Untuk Mendapat Rezeki yang Tidak Putus-Putus

Amalan Khusus

Amalannya:

Zikirkan ayat 54 ( surah as-Saad ) sebanyak 33 kali setiap selepas solat 5 waktu. Juga ketika mengambil duit dari uncang atau dompet.(baca sekali sahaja )

ayat 54 ( surah as-Saad

Ditakdirkan Allah sampai dua orang berkongsi amalan tersebutpada hari yang sama.

1) Seorang pakcik yang berumur 74 tahun, tetapi masih sihat, gagah dan ceria.

2) Seorang lelaki yang lebih muda dari pakcik itu.

Kedua-dua mereka Allah takdirkan bertemu di tempat yang sama (masjid Sri Petaling ) dan berkongsi amalan yang sama. Dan kedua-dua mereka juga baru sahaja pulang bermusafir di jalan Allah selama 40 hari.

Si Pakcik berkongsi amalan itu selepas subuh manakala seorang lagi, berkongsi amalan yang sama selepas Isya’.

Nah, sekarang saya kongsikan pula amalan ini kepada saudaraku, warga MMR.

Berikut adalah terjemahan ayat ke 54 surah as-Saad di atas. (Merujuk kepada kitab tafsir fizilil Qur’an )

” Sesungguhnya inilah rezeki kurniaan Kami yang tidak kunjung habis . (As-Saad: 54 )

Sekali lagi, kita beramal kerana Allah perintah untuk beramal. Kita bukan yakin dengan amalan, tetapi kita mahu yakin dengan janji-janji Allah.

Kita solat kerana Allah perintahkan solat.

Dalam perintah Allah, ada janji-janji Allah. Dalam janji-janji Allah, ada kuasa dan pertolongan ghaib dari Allah.

Nah, kepada yang belum ada amalan khusus ( tentang rezeki ), bolehlah kita mulakan amalan ini pada hari ini, Jumaat, dan kita lihatlah hasilnya pada hari Jumaat akan datang.

Bila kita meminta, kita minta hanya kepada Allah

Allah, tidak mungkin hampakan kita.

Incoming search terms:

doa rezeki tak putus,doa rezeki tidak putus,doa duit tak putus,zikir rezeki tak putus,doa duit tak habis,doa amalan untuk melancarkan rejeki tidak putus2,doa agar rezeki tak putus putus,zikir yg tak pernah putus,Doa agar tidak putus rezeki,doa sentiasa ada rejki,Doa rezeki tidak putus putus,doa supaya tezeki tk putus,doa tidak putus rejeki,doa untuk duit tak habis,doa supaya rezekitidak outus,doa sentiasa ada reseki,doa tak putus rezeki,doa untuk rezeki tak putus,zikir rezeki tidak putus putus,zikir duit sentiasa ada,wirid putus,Rezeki yang tidak putus,putus rezeki,dzikir rezeki tak putus putus,dzikir rejeki tdk putus,doaagar tak putus duit,doa untuk rezeki yg tak ptus,doa duit tidak putus2 sentiasa ada,doa sentiasa ada duit,amalan agar rezeki tak putus putus,amalan gar tak putus rizki,amalan ibu duit,amalan rezeki tak pernah putus,Amalan untuk meperoleh rejeki yg tak putus2,ayat buat ibu duit agar tak putus,doa ada duit,doa agar rejeki tak pernah putus,doa agar rezeki tak putus,doa doa agarrejeki tak putus putus,doa duit masuk beg duit,doa mendapat duit,doa mendapat reziki yang tidak putus2,doa mendapat wang tidak putus-putus,Doa mustajab yg tidak putus2,amalan supaya mudah rezeki,doa rezeki tak putus putus,amalan agar rezeki datang tak putus-putus
{ 0 comments… add one }

Leave a Comment